Axtarıram...
понедельник, 5 января 2015 г.

Portağal,banan və badamlı oladi


Ləvazimatlar:
1ədəd -yumurta
100 -qr un
Süd -50 ml
50-ml su
Banan- 50 g
Kərə yağı-5qr
Duru yağ-5ml
duz,şəkər tozu-zövqə görə
1ədəd -portağal
Bal -50 qr
10 qr badam
Hazırlanması:
Un, yumurta, su,süd`dən ibarət xəmir yoğurun. Dilimlənmiş banan hissəciklərini, duz və şəkər tozunu əlavə edin. Blenderlə çalın.Daha sonra tavayı yağlayın və hazırladığınız xəmirdən 1 qaşıq götürün və tavaya tökün. Sonra alınmış oladinin içinə badam, banan əlavə edin. Servis edərkən yanına portağal dilimləri düzün.


Bölüşün:

0 коммент.:

Отправить комментарий