Axtarıram...
пятница, 5 апреля 2013 г.

Dördkünc börək

Ləvazimatlar:
Lavaş - 3 ədəd
Süd - 1 stəkan
Yumurta - 1 ədəd
Duru yağ - 25 qram
İçi üçün:
Pendir, cəfəri, çörək otu
Hazırlanması:
Duru yağı, süd və  yumurta ilə birlikdə qarışdırmaq lazımdır. Lavaş 4 hissəyə bölmək lazımdır.

Bu qarışığa batırmaq lazımdır. Pendir, cəfəri qarışığını içinə qoyub dördkünc şəklində bükmək lazımdır. Üstünə çörək otu səpmək lazımdır. Əvvəldən qızdırılmış  210 dərəcədə sobada qızartmaq lazımdır.

Bölüşün:

0 коммент.:

Отправить комментарий