Ləvazimatlar:
Lavaş - 3 ədəd
Süd - 1 stəkan
Yumurta - 1 ədəd
Duru yağ - 25 qram
İçi üçün:
Pendir, cəfəri, çörək otu
Hazırlanması:
Duru yağı, süd və yumurta ilə birlikdə qarışdırmaq lazımdır. Lavaş 4 hissəyə bölmək lazımdır.
Bu qarışığa batırmaq lazımdır. Pendir, cəfəri qarışığını içinə qoyub dördkünc şəklində bükmək lazımdır. Üstünə çörək otu səpmək lazımdır. Əvvəldən qızdırılmış 210 dərəcədə sobada qızartmaq lazımdır.
Lavaş - 3 ədəd
Süd - 1 stəkan
Yumurta - 1 ədəd
Duru yağ - 25 qram
İçi üçün:
Pendir, cəfəri, çörək otu
Hazırlanması:
Duru yağı, süd və yumurta ilə birlikdə qarışdırmaq lazımdır. Lavaş 4 hissəyə bölmək lazımdır.
Bu qarışığa batırmaq lazımdır. Pendir, cəfəri qarışığını içinə qoyub dördkünc şəklində bükmək lazımdır. Üstünə çörək otu səpmək lazımdır. Əvvəldən qızdırılmış 210 dərəcədə sobada qızartmaq lazımdır.
0 коммент.:
Отправить комментарий