Ləvazimatlar:
1ədəd kabak (ya da badımcan)
2 ədəd bibər
Yaşıl noxud-100qram
Göbələk-300qram
1ədəd soğan
2 diş sarımsağ
Сəfəri-2dəstə
1yemək qaşığı bal
5yemək qaşığı-soya sosu
5 yemek qaşığı bitki yağı
Duz,istiot
Hazırlanması:
Bütün səbzələri yuyun və qabığını soyun. Daha sonra onları çöp formasında kəsin. Sonra soğanları halqa-halqa kəsin. Eyni şəkildə göbələyi də doğrayın. Sonra tavaya bitki yağı tökün və doğradığınız tərəvəzləri əlavə edin. Bunları 20 dəqiqə ərzində qızardın. Daha sonra üzərinə bal, soya sousu, duz, istiot, 2 diş əzilmiş sarımmsaq əlavə edib qarışdırın. Ən sonra üzərinə yaşıl noxud və cəfəri əlavə edin.
0 коммент.:
Отправить комментарий