Axtarıram...
суббота, 17 января 2015 г.

Göbələk julienne

Ləvazimatlar:
Göbələk-100qr
Soğan -2 ədəd
Buğda unu -1 çay qaşığı
Kərə yağı -2 yemek kaşığı
Xama-50ml
Pendir -50 qr
duz,istiot
Hazırlaması:
Əvvəlcə soğanın qabığunu soyun,sonra xırda-xırda doğrayın.Soğanı soyduqdan sonra göbələkləri yuyun və orta ölçüdə kəsin.Bir tava götürün və qızdırdıqdan sonra doğradığınız göbələk və soğanları əlavə edib yağda qızardın.
Azca qızardıqdan sonra üzərinə un əlavə edin.Daha sonra üzərinə pendir  və xama töküb sobada bişirin.



Bölüşün:

0 коммент.:

Отправить комментарий