Axtarıram...
суббота, 17 января 2015 г.

Qoyun əti ananas və pendir ilə

Ləvazimatlar:
500 qr-Qoyun əti
Ananas -1 ədəd
 Pendir 200qr
duz.istiot
qırmızı bibər tozu
Hazırlaması:
Qoyun ətini incə dilimlər formasında kəsin. Sonra onun hər tərəfini duzlayıb, istioitlayın, arxasına azca qırmızı bibər tozu səpin. Sonra onu soba listinə yerləşdirin və üzərinə qoyun ətini hansı formada kəsmişdinizsə elə formada kəsib üzərinə yerləşdirin. Bundan sonra onu sobada 20-30 dəqiqə bişirin. Bu müddədtən sonra sobadan çıxarıb üzərinə pendir qoyun və yenidən bişirin. Sobadan çıxartdıqdan sonra üzərinə istəsəz zeytun və ya çaytikanı ilə servis edə bilərsiz.



Bölüşün:

0 коммент.:

Отправить комментарий