Ləvazimatlar :
Yumurta 2 ədəd
½ su stəkanı şəkər tozu
Vanil 1 paket
Fındıq 200 qr
qabartma tozu 1 çay qaşığı
Darçın ½ çay qaşığı
Qarğıdalı unu ½ stəkan
Alma 2 ədəd
Hazırlanması :
Almaların qabuqları soyulur.
Daha sonra almalar kvadrat şəkildə kəsilir və toxumları çıxardılır.
Soba 180C-də qızdırılır. Soba tavasına kərə yağı tökülür.
Üzərinə vanil, fındıq və alma əlavə olunur və yaxşıca qarışdırlır.
30 dəqiqə ərzində bişirilir. Soyuduqdan sonra süfrəyə verilir.
Yumurta 2 ədəd
½ su stəkanı şəkər tozu
Vanil 1 paket
Fındıq 200 qr
qabartma tozu 1 çay qaşığı
Darçın ½ çay qaşığı
Qarğıdalı unu ½ stəkan
Alma 2 ədəd
Hazırlanması :
Almaların qabuqları soyulur.
Daha sonra almalar kvadrat şəkildə kəsilir və toxumları çıxardılır.
Soba 180C-də qızdırılır. Soba tavasına kərə yağı tökülür.
Üzərinə vanil, fındıq və alma əlavə olunur və yaxşıca qarışdırlır.
30 dəqiqə ərzində bişirilir. Soyuduqdan sonra süfrəyə verilir.
0 коммент.:
Отправить комментарий