Axtarıram...
суббота, 17 января 2015 г.

Almalı keks

Ləvazimatlar :
Yumurta  2 ədəd
½ su stəkanı şəkər tozu
Vanil 1 paket
Fındıq 200 qr
qabartma tozu 1 çay qaşığı
Darçın ½  çay qaşığı
Qarğıdalı unu ½  stəkan
Alma 2 ədəd
Hazırlanması :
Almaların qabuqları soyulur.
Daha sonra almalar kvadrat şəkildə kəsilir və toxumları çıxardılır.
Soba 180C-də qızdırılır. Soba tavasına kərə yağı tökülür.
Üzərinə vanil, fındıq və alma əlavə olunur və yaxşıca qarışdırlır.
30 dəqiqə ərzində bişirilir. Soyuduqdan sonra süfrəyə verilir.





Bölüşün:

0 коммент.:

Отправить комментарий