20-25 ədəd yaşıl şirin bibər
Kilo yarım(1.5 l ) pomidor tomatı
Yarım kq soğan
Yarım kq şəkər tozu
Yarım litr bitki yağı
5 ədəd dəfnə yarpağı
5-6 ədəd dənəvər istiot
5 ədəd ətirli ağ istiot
1 xörək qaşığı duz
Hazırlanması:
Bunu yadda saxlamaq lazımdır - bankalar və qapaqları sterilizə edilir sonra bankalar yaxşıca yuyulur, zəif odun üstündə 3 dəqiqə saxlanılır, dəmir qapaqları isə dəqiqə qaynar suda qaynadılır. Əvvəlcə yaşıl şirin bibərləri yuyub toxumlarını çıxardıb, doğrayırıq.
Soğanı soyub, təmizləyib nazik-nazik doğrayırıq.
Sonra leçonu isti yerdə 10-12 saat saxlayın.
Həsənova Səkinə xanım , Bakı şəhəriDigər Leço resptləri
0 коммент.:
Отправить комментарий