1 kq yerkökü
1 kq soğan
3 kq qırmızı şirin bibər
1/2 st. duz
qara istiot
sirkə
Hazırlanması:
Əvvəlcə bibərləri yuyuruq, bibərin toxumlarını çıxardırıq,çöp-çöp doğrayırıq.
Sonra soğanı doğrayı, kökü sürtgəcdən keçirin.
Sonra diqqətlə qarışdırın, duz və şəkər tozu əlavə edin.
Pomidorun qabığını soyun. Mətbəx robotundan keçirin. Bunu hazırladığınız kütlənin üstünə tökün, odun üstünə qoyun.
Qaynara düşəndə sonra 30 dəqiqə bişirin, qara istiot və sirkə əlavə edin.
Bankaları 90 dərəcə temperaturda 10-15 dəqiqə pasterizə edin. Sonra qapaqlarını möhkəm bağlayın.
Soyuyandan sonra bankaları sərin yerdə saxlayın.
Məmmədova Nərmin xanım , Şəki şəhəriDigər Leço resptləri
0 коммент.:
Отправить комментарий