Ləvazimatlar:
Somon balığı-200qr
Krem pendir-100qr
1 dəstə-şüyüd
1 ədəd yaşıl soğan
Limon suyu-azca
lavaş-2 ədəd
Hazırlaması:
Yaşıl soğan və şüyüdü xırda-xırda doğrayın. Sonra bir qaba krem pendir, doğranmış şüyüd və yaşıl soğan əlavə edin limon suyu ilə qarışdırın. Balığı incə dilimlərə bölün və lavaşı 4 hissəyə bölün, ilk qatına somon balığı sonra hazırladığınız pendirli məhlulu sürtün
və rulet kimi bükün.
Somon balığı-200qr
Krem pendir-100qr
1 dəstə-şüyüd
1 ədəd yaşıl soğan
Limon suyu-azca
lavaş-2 ədəd
Hazırlaması:
Yaşıl soğan və şüyüdü xırda-xırda doğrayın. Sonra bir qaba krem pendir, doğranmış şüyüd və yaşıl soğan əlavə edin limon suyu ilə qarışdırın. Balığı incə dilimlərə bölün və lavaşı 4 hissəyə bölün, ilk qatına somon balığı sonra hazırladığınız pendirli məhlulu sürtün
və rulet kimi bükün.
0 коммент.:
Отправить комментарий