Ləvazimatlar:
Kərə yağı 225qr
Şəkər tozu 0.5 stəkan
Şəkər pudrası 0.25 stəkan
Duz 0.5 çay qaşığı
Yumurta sarısı 2 ədəd
Buğda un 2 stəkan
Hazırlanması:
Soba 175C- də qızdırırlır.
Ləvazimatların hamsı bir qaba tökülərək qarışdırılır.
Xəmir alınır və sosiska kimi bükülür. Daha sonra dilimlərə bölünür. Sobaya qoyulur və bişirilir.
Kərə yağı 225qr
Şəkər tozu 0.5 stəkan
Şəkər pudrası 0.25 stəkan
Duz 0.5 çay qaşığı
Yumurta sarısı 2 ədəd
Buğda un 2 stəkan
Hazırlanması:
Soba 175C- də qızdırırlır.
Ləvazimatların hamsı bir qaba tökülərək qarışdırılır.
Xəmir alınır və sosiska kimi bükülür. Daha sonra dilimlərə bölünür. Sobaya qoyulur və bişirilir.
0 коммент.:
Отправить комментарий