Axtarıram...
понедельник, 5 января 2015 г.

Almalı piroq

Ləvazimatlar:
Yumurtanın ağı-2ədəd
½ stakan şəkər tozu
Vanil-1paçka
Qabartma tozu-1 çay qaşığı
½ çay kaşığı darçın
½stakan buğda unu
¼stakan qoz
Alma-2ədəd
Hazırlaması:
Əvvəlcə almanı yuyun, qabuqlarını soyun və dilimlər halında kəsin. Dxovkayı 180 c dərəcə qızdırın və yağ sürtün. Sonra ayrı bir qabda un, yumurtanin ağı, vanil, şəkər tozu, qabartma və darçın əlavə edib xəmir yoğurun. İçinə alma dilimləri və fındıq əlavə edin 30dəqiqə bişirin.



Bölüşün:

0 коммент.:

Отправить комментарий