Tərkibi:
Hazırlanması:
1 kq moruq
1 kq şəkər tozu
1 kq şəkər tozu
Hazırlanması:
Moruq mürəbbəsi susuz bişirilir.
Əvvəlcə moruqlar təmizlənir.
Daha sonra yuyulur və suyu süzülür.
Sonra üstünə şəkər tozu tökülüb 5 - 6 saat gözlədilir ki, şəkər tozunu canına çəksin.
Daha sonra zəif odda bişirilir.
Üzərindəki kəflər kəfkirlə yığılır.
Əvvəlcə moruqlar təmizlənir.
Daha sonra yuyulur və suyu süzülür.
Sonra üstünə şəkər tozu tökülüb 5 - 6 saat gözlədilir ki, şəkər tozunu canına çəksin.
Daha sonra zəif odda bişirilir.
Üzərindəki kəflər kəfkirlə yığılır.
0 коммент.:
Отправить комментарий