Tərkibi:
Mərci – 200 qramDüyü -1 stəkan
Duz -10 qram
Hazırlanması:
Mərcini 10-15 dəqiqə qaynadırıq. Sonra mərcini süzgəcdən keçiririk. Daha sonra qazanın dibinə yayma yayırıq.
Yaymanın resepti:
Yumurta - 1 ədəd
Qatıq - 0.5 stəkan
Duz - 1 çimdik
Hazırlanması:
Xəmiri yoğurub, yayma yayıb qazanın dibinə yağ atıb yaymanı qazana qoyuruq. Mərci ilə düyünü qarışdırıb, qazana tökürük. Üstunə zəfaran və yağ əlavə edib,15 dəqiqə dəmə qoyuruq.
Xəmiri yoğurub, yayma yayıb qazanın dibinə yağ atıb yaymanı qazana qoyuruq. Mərci ilə düyünü qarışdırıb, qazana tökürük. Üstunə zəfaran və yağ əlavə edib,15 dəqiqə dəmə qoyuruq.
0 коммент.:
Отправить комментарий