Ləvazimatlar:
Yuxa – 6 ədəd
Yumurta – 6 ədəd
Kərə yağı – 250 qram
Duru yağ – 0,5 litr
Su – 3 stəkan
Ağ pendir - zövqə görə
İspanaq, şüyüd, keşniş, vəzəhri – zövqə görə
Qabartma tozu – 1 paçka
Hazırlanması:
Su, ərinmiş yağ, duru yağ, yumurta, qabarma tozu bir çalınır. 2 yerə bölünür.
3 yuxanın arasına bu qarışım tökülür. Yarısı yaxılaraq tavaya qoyulur. Əzilmiş pendir üstünə səpilir. Qalan 3 yuxada eyni şəkildə hazırlanır. Lakin üstü deşilir. Qalan qarışım bıçaqla deşilmiş yuxaların üstünə tökülür. Sodaya qoyulur.
3 yuxanın arasına bu qarışım tökülür. Yarısı yaxılaraq tavaya qoyulur. Əzilmiş pendir üstünə səpilir. Qalan 3 yuxada eyni şəkildə hazırlanır. Lakin üstü deşilir. Qalan qarışım bıçaqla deşilmiş yuxaların üstünə tökülür. Sodaya qoyulur.
0 коммент.:
Отправить комментарий