Ləvazimatlar:
Ağ turp - 2 ədəd
Yerkökü - 2ədəd
Yaşıl noxud - 1 banka
Soğan - 1 ədəd
Duzlu kələm - 1 ədəd
Keşniş - 1 dəstə
Şüyüd -1 dəstə
Qaynadılmış kartof - 2 ədəd
Xama -1 banka
Mayonez -1 banka
Mayonez -1 banka
Göbələk - 100 qram
Duz, istiot
Hazırlanması:
Hazırlanması:
Ağ turpu və yerkökünü sütkəcdən keçirik, soğanı, kartofu və göbələyi xırda – xırda doğrayırıq.
Keşniş, şüyüd və duzlu kələmi xırda – xırda doğrayıb, üzərinə xama, mayonez və duz, istiot əlavə edib, qarışdırırıq.
0 коммент.:
Отправить комментарий