Ləvazimatlar:
somon balığı - 1 ədəd
zeytunyağı - 10ml
limon suyu azca
2 diş sarımsaq
ədviyyatlar
cəfəri 1 dəstə
duz,istiod
Hazırlanması:
Somon balığı yağda qızardılır. Ayrı bir qabda limon, sarımsaq, zeytunyağı, sirkə tökülür hamsı
birliktə qarışdırılır. Hazırladığımız qarışıq
balığın üzərinə əlavə olunur. Tavada
yenidən qızardılır. Daha sonra süfrəyə verilir.
somon balığı - 1 ədəd
zeytunyağı - 10ml
limon suyu azca
2 diş sarımsaq
ədviyyatlar
cəfəri 1 dəstə
duz,istiod
Hazırlanması:
Somon balığı yağda qızardılır. Ayrı bir qabda limon, sarımsaq, zeytunyağı, sirkə tökülür hamsı
birliktə qarışdırılır. Hazırladığımız qarışıq
balığın üzərinə əlavə olunur. Tavada
yenidən qızardılır. Daha sonra süfrəyə verilir.
0 коммент.:
Отправить комментарий