Axtarıram...
суббота, 17 января 2015 г.

Funchoza salatı

Ləvazimatlar:
Əriştə -200qr
Mal əti -160 qr
Yerkökü-30qr
Kələm-50qr
Turp -100qr
Sarımsaq -15qr
Soğan, -30qr
Bibər -40qr
Soya sousu -30qr
Qırmızı bibər -20qr
Duz,istiot
Hazırlaması:
İlk öncə hazır əriştə alın bunu marketlərdən tapa bilərsiniz. Sonra əriştələri qaynar suda bişirin. Bunu bişirdikdən sonra ayrı bir tavada xırda-xırda doğranmış soğanları, yerkökünü, turp və kələm birdə bibəri əlavə edin bitki yağında yaxşıca qızardın. Bunları qızartdıqdan sonra qaynatdığınız əriştənin içinə qatın və servis edin.
Bölüşün:

0 коммент.:

Отправить комментарий