10 - dilim boyat çörək
4 xörək qaşığı ərinmiş yağ
4 xörək qaşığı ərinmiş yağ
10- ədəd alma
1.5 - stəkan şəkər tozu
0.5- litr süd
Hazırlanması:
Almanın qabığı soyulub nazik dilimlərə doğranır. Boyat ağ çörək dilim - dilim kəsilir. Çörək yağa batırılıb tavaya düzülür. Üstünə 1 qat alma dilimindən qoyulur. Beləliklə 1 neçə qat çörək və alma düzülür, axrıncı qata çörək qoyulmalıdır. Bundan sonra yumurta şəkərlə çalınır. Üstünə süd əlavə edilib, tavadakı çörəyin üstunə tökülür, daha sonra dxovkada bişirilir.
Rəsulovava Səlimə xanım , Gəncə
Rəsulovava Səlimə xanım , Gəncə
0 коммент.:
Отправить комментарий