Bal- 100 qram
Marqarin - 100 qram
Yumurta - 1 ədəd
Şəkər tozu - 0,5 stəkan
Un - 2 stəkan
Soda - 1 çay qaşığı
Sirkə - 1 çay qaşığı
Hazırlanması:
Marqarini əridib, bal ilə qarışdırırıq. Sonra üzərinə yumurta, şəkər, limon cövhəri, un, çay sodası əlavə edib xəmir yoğururuq. Xəmiri 3 yerə bölüb, ayrı-ayrılıqda yağ yaxılmış xüsusi tavada lavaş şəklində bişiririk.
Sonra krem hazırlayırıq: yumşaq kərə yağını şəkər tozu ilə qarışdırıb, xama əlavə edirik və tortumuzun üzərini adına uyğun olaraq bəzəyirik.
0 коммент.:
Отправить комментарий